"Ha van merszed elkezdeni, ahhoz is lesz merszed, hogy sikerre vidd." (David Viscott)

Szolarov Annamária - Life Coach

Magyar-német szakos tanárként szereztem diplomát, jelenleg magántanárként, nyelviskolában és nyelvvizsgáztatóként dolgozom. Több, mint 10 évig tanítottam általános iskolában és gimnáziumban, tartottam lakossági és céges képzéseket, végeztem tanácsadói munkát.
Coachként azokat a tulajdonságaimat tartom legfőbb erősségeimnek, amik a tanári munkám során is segítségemre voltak és vannak. Nem szeretem címkézni, kicsire szabott kockákba kényszeríteni az embereket és azt sem szeretem, ha velem teszik ugyanezt.

Szeretnék többet megtudni

Life coaching

Ha valami nem működik, szakemberhez visszük. Pontosan tudod, kihez fordulj, ha elromlik az autód, nem megy a mosógép, kizártad magad a lakásból, vagy ha egy új frizurára van szükséged. De mi történik akkor, ha úgy érzed, te vagy az, aki „nem működik”? Számtalan lehetőség közül válogathatsz, ma már mindenki megtalálhatja az igen széles palettán a vérmérsékletének, meggyőződésének, problémáinak megfelelő szakembert.
Miért a coach? Tudni akarom

Milyen témákkal fordulhatsz hozzám?

Változás, változtatás

Néha már nem jó, ami van. A változástól mindannyian félünk, mert nem tudjuk, mi vár ránk azután.

Elakadás

Sokszor érezzük magunkat úgy, mint aki egy labirintusban próbálja megtalálni a kivezető utat.

Időgazdálkodás

Megfordult már a fejedben, hogy Hermione időnyerője az a tárgy, amit a legszívesebben látnál a saját életedben megvalósulva?

Kommunikáció

Volt már úgy, hogy nem értettek meg? Mondtál valamit, de a másik fél egész mást hallott?

Vélemények

További vélemények

Blog

Tudod merre tartasz?

Néha meg kell állni. Szakítani magunkra egy napot, egy délutánt, és körbenézni. Hol vagyok most, honnan jöttem, merre tartok? Mit értem el, mi sikerült, mi nem annyira, mit tanultam belőle, kik állnak mellettem, kikre vagyok hatással, mi a következő lépés?

Bővebben...:

Kapuzárás? Életközép? - 40 lettem. Most mi lesz?

Mindenki életében vannak olyan dátumok, amiket már előre mérföldkőnek érez. Emlékszel, mennyire vártad, hogy végre 18 legyél? Vagy 25? Hogy milyen ijesztőnek tűnt a 30? És aki már túl van rajta, az akár bevallja, akár nem, bizony megállt egy pillanatra a 40. születésnapja előtt. És arra emlékszel, mi változott a születésnapod másnapján? Igen, semmi. Legalábbis jó eséllyel semmi. 

Bővebben...:
További cikkek

Kapcsolatfelvétel

Kérem adja meg a nevét!
Kérem adja meg a telefonszámát!
Kérem adja meg az e-mail címet!
Kérem írja le az üzenetét!

Kövess a facebookon

Elérhetőségeim

Telefon:

+36 70 / 944-9671

Email: 

info@lifecoachingszeged.hu

Hasznos információk

Adatvédelmi szabályzat

Együttműködési megállapodás

Csatlakozz hozzám

facebooktwitterinstagram

googledribbbleyoutube