"Ha van merszed elkezdeni, ahhoz is lesz merszed, hogy sikerre vidd." (David Viscott)

Szolarov Annamária - Life Coach

Magyar-német szakos tanárként szereztem diplomát, jelenleg magántanárként, nyelviskolában és nyelvvizsgáztatóként dolgozom. Több, mint 10 évig tanítottam általános iskolában és gimnáziumban, tartottam lakossági és céges képzéseket, végeztem tanácsadói munkát.
Coachként azokat a tulajdonságaimat tartom legfőbb erősségeimnek, amik a tanári munkám során is segítségemre voltak és vannak. Nem szeretem címkézni, kicsire szabott kockákba kényszeríteni az embereket és azt sem szeretem, ha velem teszik ugyanezt.

Szeretnék többet megtudni

Life coaching

Ha valami nem működik, szakemberhez visszük. Pontosan tudod, kihez fordulj, ha elromlik az autód, nem megy a mosógép, kizártad magad a lakásból, vagy ha egy új frizurára van szükséged. De mi történik akkor, ha úgy érzed, te vagy az, aki „nem működik”? Számtalan lehetőség közül válogathatsz, ma már mindenki megtalálhatja az igen széles palettán a vérmérsékletének, meggyőződésének, problémáinak megfelelő szakembert.
Miért a coach? Tudni akarom

Milyen témákkal fordulhatsz hozzám?

Változás, változtatás

Néha már nem jó, ami van. A változástól mindannyian félünk, mert nem tudjuk, mi vár ránk azután.

Elakadás

Sokszor érezzük magunkat úgy, mint aki egy labirintusban próbálja megtalálni a kivezető utat.

Időgazdálkodás

Megfordult már a fejedben, hogy Hermione időnyerője az a tárgy, amit a legszívesebben látnál a saját életedben megvalósulva?

Kommunikáció

Volt már úgy, hogy nem értettek meg? Mondtál valamit, de a másik fél egész mást hallott?

Vélemények

További vélemények

Blog

Coaching ÉS nyelvtanulás? Persze!

Lassan három éve izgat a kérdés,hogyan tudnám minél hatékonyabban összehozni azt a két területet, amit szívvel-lélekkel szeretek csinálni: a (nyelv)tanítást és a coachingot. Természetesen nem tudom félretenni soha a bennem élő coachot az órák alatt sem, de eddig leginkább akkor jött elő, amikor időbeosztásról, tanulási technikákról, vizsgadrukkról volt szó. 

November közepén vállalati nyelvoktatási konferencián vettem részt. Nagyon fontos és hasznos nap volt (vállalati) nyelvtanárként, magántanárként, coachként egyaránt. És a nap végén, mikor hazafelé vonatoztam, már össze is álltak a körvonalai annak, amit jó ideje keresek: hogyan lehet egy „átlagos” nyelvvizsgára, érettségire, bármire készülést tudatosan coaching-szemlélettel felépítve végigvinni?

 

Bővebben...:

Tudod merre tartasz?

Néha meg kell állni. Szakítani magunkra egy napot, egy délutánt, és körbenézni. Hol vagyok most, honnan jöttem, merre tartok? Mit értem el, mi sikerült, mi nem annyira, mit tanultam belőle, kik állnak mellettem, kikre vagyok hatással, mi a következő lépés?

Bővebben...:
További cikkek

Kapcsolatfelvétel

Email
info@lifecoachszeged.hu

Telefon
+36 70 / 944-9671
 

Kövess a facebookon

Elérhetőségeim

Telefon:

+36 70 / 944-9671

Email: 

info@lifecoachingszeged.hu

Hasznos információk

Adatvédelmi szabályzat

Együttműködési megállapodás

Csatlakozz hozzám

facebooktwitterinstagram

googledribbbleyoutube