Amikor Ancsával beszélgetek, azt érzem, hogy csak rám figyel. Néha egész más szemszögből közelíti meg a helyzetet, a problémát, mint ahogy én látom, és ez kizökkent a probléma-spirálból és elgondolkodtat. De nem erőlteti rám, amit megláttam, hanem hagyja, hogy én döntsem el, mit fogadok el, mit nem. A teszteket kifejezetten szeretem, mert rávilágítanak kulcsfontosságú dolgokra, amik addig esetleg nem kerültek kimondásra, megfogalmazásra, és a tanulságuk néha még hónapok múlva is előjön egy-egy döntésnél.

Nagyon kellemes tapasztalatom volt Szolarov Annamária coachcsal. Minden úgy haladt, ahogy nekem kényelmes volt, érdeklődően figyelt és kérdezett. Nem volt olyan érzésem hogy bármit is rámerőltetne, amit nem szeretnék. Végig a kitűzött cél felé haladtunk, amit közben el is értem, részben a coachingnak köszönhetően.

Pszichológus ismerőm ajánlotta a coaching  kipróbálását. Nagyon jó választásnak bizonyult. Nem egy terápiáról van szó,hanem egy tudatos építkezésről amiben ketten vesztek részt. A mindennapokban nagyon kevés idő jut magunkra. A coach több, mint egy barát meghallgat, jól kérdez és irányít a megoldás felé. Lelki fitnesznek is nevezhetjük ezt a személyiségfejlesztést.

Mit kaptam én? Türelmesebb lettem, jobban szeretem magamat, elkezdtem megismerni önmagamat.

Milyen a jó coach? Ancsi minden találkozásunkra felkészült, végig figyelt rám, nagyon hamar látható eredményeket értünk el. Olyan kérdéseket tett fel, amik jól megvilágították a probléma gyökerét! Olyan dolgokat sikerült megfogalmazni minden találkozás során, amik engem is gondolkodásra késztettek.

Bátran ajánlom mindenkinek!

Kövess a facebookon

Elérhetőségeim

Telefon:

+36 70 / 944-9671

Email: 

info@lifecoachingszeged.hu

Hasznos információk

Adatvédelmi szabályzat

Együttműködési megállapodás

Csatlakozz hozzám

facebooktwitterinstagram

googledribbbleyoutube