Szolarov Annamária vagyok, life  coach és nyelvtanár.

SzolarovAnnamária

Magyar-német szakos tanárként szereztem diplomát, jelenleg magántanárként, nyelviskolában és nyelvvizsgáztatóként dolgozom. Több, mint 10 évig tanítottam általános iskolában és gimnáziumban, tartottam lakossági és céges képzéseket, végeztem tanácsadói munkát.

 

Coachként azokat a tulajdonságaimat tartom legfőbb erősségeimnek, amik a tanári munkám során is segítségemre voltak és vannak. Nem szeretem címkézni, kicsire szabott kockákba kényszeríteni az embereket és azt sem szeretem, ha velem teszik ugyanezt. Minden tevékenységemhez elengedhetetlen az az ítéletmentesség, nyitottság, rugalmasság és kreativitás, amivel a feladataimhoz nyúlok és amit igyekszem kihozni az ügyfeleimből és a tanítványaimból egyaránt. A problémák hosszas boncolgatása helyett szívesebben látok feladatot abban, hogy megtaláljam a legjobb megoldást.

 

A készen kapott válaszok helyett abban hiszek, hogy mindenkinek létezik saját legjobb megoldása a saját kérdéseire. Ahhoz, hogy ezt megtalálja, tisztában kell lennie az egyéni működésével, motivációjával, a rendelkezésére álló külső és belső erőforrásokkal.

Miért Cél/Tükör?

Számomra ez a két szó leírja a coaching lényegét és folyamatát.

 

Kell egy cél, hogy el tudj indulni, hogy tudd, merre tartasz, lásd, miért dolgozol.

Ha nem tudod pontosan, mi az, keressük meg együtt!

 

Kell egy tükör, amibe belenézel, hogy lásd, mi minden van benned, amit eddig talán észre sem vettél. Hogy tudatosítsd, mik az erősségeid, mik a fejlesztendő területeid, mire támaszkodhatsz és miben fejlődhetsz. Szívesen tartom és forgatom én a tükröt úgy, hogy minden oldalról megnézhesd, amit látnod kell.

És ha már látod a teljes képet, váljon a tükör céltükörré: lásd magad úgy, hogy már elérted a célodat, legyen az új tükörkép a cél!

 

Látod? Érd el! 

Ebben segítek. 

Kövess a facebookon

Elérhetőségeim

Telefon:

+36 70 / 944-9671

Email: 

info@lifecoachingszeged.hu

Hasznos információk

Adatvédelmi szabályzat

Együttműködési megállapodás

Csatlakozz hozzám

facebooktwitterinstagram

googledribbbleyoutube