Ha valami nem működik, szakemberhez visszük. Pontosan tudod, kihez fordulj, ha elromlik az autód, nem megy a mosógép, kizártad magad a lakásból, vagy ha egy új frizurára van szükséged. De mi történik akkor, ha úgy érzed, te vagy az, aki „nem működik”?  Számtalan lehetőség közül válogathatsz, ma már mindenki megtalálhatja az igen széles palettán a vérmérsékletének, meggyőződésének, problémáinak megfelelő szakembert.

 

naplemente1

 

Miért ajánlom éppen a coachingot?

 • Mert neked is szükséged van figyelemre.
 • Mert a számodra legjobb válaszokat csak te ismered, én pedig segítek megtalálni őket.
 • Mert nem vájkálok a múltadban, nem az okokat keressük, hanem célokat tűzünk ki.
 • Mert a coaching által közelebb kerülsz magadhoz, megismered az erősségeidet, motivációidat, lehetőségeidet, a fejlesztendő területeidet, így a jövőben könnyebben találsz megoldást a kérdéseidre.
 • Mert a coaching egy olyan tudatosan felépített folyamat, ami az elejétől a végéig csakis rólad szól.
 • Mert a  coach nem ad tanácsot, nem a pálya széléről osztja az észt, hanem segít, hogy a saját problémádra megtaláld a számodra legmegfelelőbb megoldást, a saját elakadásodra a legjobb kiutat.

 

A coaching más…

 • mint a tanácsadás, hiszen nem mondom meg, mit csinálj, a döntés a te felelősséged.
 • mint a terápia, hiszen nem gyógyítunk semmit, sokkal inkább egy megoldásközpontú fejlesztő folyamat.
 • mint egy baráti beszélgetés, hiszen egy jó barát, bár sokat segít az önismereted fejlesztésében, támogat és melletted áll a nehéz helyzetekben és sok gondra megoldást kínál, de (jó esetben) soha nem teljesen objektív veled szemben, nem használ teszteket, eszközöket, és a kölcsönösség jegyében egy baráti beszélgetés nem csak rólad szól.

 

Milyen témákkal fordulhatsz hozzám?

naplemente

Változás, változtatás

Néha már nem jó, ami van. A változástól mindannyian félünk, mert nem tudjuk, mi vár ránk azután, hogy elhagyjuk a megszokott környezetünket, az unalmas, kihívásoktól, fejlődési lehetőségektől mentes, „de legalább biztos” munkánkat, a kiüresedett párkapcsolatunkat. Az is lehet, hogy rajtunk kívül álló okokból kell váltanunk, ilyenkor talán még ijesztőbb az ismeretlen. Menjek vagy maradjak? Vizsgáljuk meg együtt a lehetőségeket, nézz bátran szembe magaddal és a félelmeiddel. Kerülj a helyedre és érjük el együtt, hogy a lehető legjobban érezd magad az új helyzetben. Vagy a régiben- amelyik számodra megfelelőbb.

 

Elakadás

Sokszor érezzük magunkat úgy, mint aki egy labirintusban próbálja megtalálni a kivezető utat. A coaching lehet Ariadné fonala, segítségével lépésről lépésre küzdheted le az akadályokat. Beszélgetéseink során új nézőpontokat ismerhetsz meg, ismeretlen vagy nem kihasznált erőforrásokat tárhatsz föl és aknázhatsz ki.

 

Időgazdálkodás

Megfordult már a fejedben, hogy Hermione időnyerője az a tárgy, amit a legszívesebben látnál a saját életedben megvalósulva? Esetleg az, hogy Az eltűnt idő nyomában a világirodalom legtalálóbb regénycíme? Elborítanak a feladatok, meg kell felelned a családban, a munkahelyeden, a másodállásodban, az iskolában, az edzőteremben, de kellene egy kis idő a hobbidra is és persze néhány óra alvás sem ártana? Akkor beszéljünk erről! Tegyük rendbe az időbeosztásod, válogassunk, szelektáljunk, priorizáljunk, hogy mindenre jusson idő, ami igazán fontos, mégis átlátható és élhető életed lehessen!

 

Kommunikáció

Volt már úgy, hogy nem értettek meg? Mondtál valamit, de a másik fél egész mást hallott? Esetleg nehezen kezeled a konfliktushelyzeteket? Szeretnéd, ha érvényesíteni tudnád az érdekeidet anélkül, hogy másban ez törést okozzon? Vagy épp azt szeretnéd elkerülni, hogy más szavai, viselkedése belőled rossz érzéseket, frusztrációt váltson ki?  Dolgozzunk ezen! Megismerheted a személyiségtípusod, kommunikációs stílusodat, megtanulhatod, hogyan teheted hatékonyabbá és gördülékenyebbé a személyes és a munkahelyi kommunikációdat, hogyan érheted el, hogy többé senki ne értsen mást, mint amit te közölni akarsz!

 

Hogyan dolgozom?

Miután a honlapon található elérhetőségek valamelyikén felvetted velem a kapcsolatot, találkozunk. Megismerkedünk egymással és elmondod, mivel szeretnéd, hogy foglalkozzunk, én pedig válaszolok a coaching folyamatával kapcsolatos kérdéseidre. Átadok egy titoktartási nyilatkozatot (minden, ami a coaching során elhangzik, szigorúan bizalmas) és egy coaching szerződést a technikai részletekkel, majd elköszönünk, hogy át tudd gondolni, hogyan tovább.

 

Ez a beszélgetés ingyenes és nem kötelez semmire.

 ut

Ha úgy érezzük, szeretnénk együtt dolgozni a céljaidért, egyeztetjük a következő időpontot,és belevágunk.  A beszélgetések során az időm, a figyelmem, a segítő szándékom és a tudásom csak a tiéd.

Ami a segítségedre lesz a folyamat során:

 • Kérdések – tudatosan feltett, a coaching eredményességét elősegítő kérdések, amelyek elgondolkodtatnak, néha megdöbbentenek, esetleg provokálnak, de mindig a te előrehaladásodat támogatják.
 • Tesztek – személyiségtesztek, motivációs tesztek, viselkedéssel kapcsolatos tesztek… soha nem öncélúan, mindig a folyamathoz illeszkedve.
 • Feladatok, modellek, skálák, amik sokszor egyszerűnek tűnnek, de mégis igazi AHA-élményekhez vezethetnek.
 • Asszociációs gyakorlatok.

 

Személyes találkozóra Szegeden, illetve előzetesen egyeztetett időpontban Kecskeméten és Budapesten van lehetőség. Ha a távolság miatt nem tudod megoldani a személyes coachingot, ez se vegye el a kedved, a XXI. században ez már nem lehet akadálya a közös munkának, a Skype tökéletes megoldás ennek az áthidalására! 
Bármelyik megoldást és bármelyik helyszínt választod is, az ár változatlan:

11.000 Ft/ alkalom

 

Coach tevékenységem során elfogadom, magamra és a folyamatra nézve kötelezőnek tartom az ICF etikai kódexét, melyet a következő linken érhetsz el: 

http://www.coachfederation.hu/etikai-kodex

 

Kövess a facebookon

Elérhetőségeim

Telefon:

+36 70 / 944-9671

Email: 

info@lifecoachingszeged.hu

Hasznos információk

Adatvédelmi szabályzat

Együttműködési megállapodás

Csatlakozz hozzám

facebooktwitterinstagram

googledribbbleyoutube